Úvodní stránka » Lukšikova stáj » Kdo je Ludvík Lukšik

Ludvík Lukšik je nepříliš úspěšný podnikatel (DENETA, spol. s r.o. a další - viz Obchodní rejstřík), který pochází ze Šumperku a následně svoji "podnikatelskou" činnost přenesl do Prahy. 

Naposledy provozoval bar Jimmyz v Praze, Polská 7. Tento bar hraje v tomto příběhu klíčovou roli, stal se základnou pro partu "bílých koníků", které kolem sebe Lukšik soustředil. Jednalo se mladé lidi pocházející z drtivé většiny také ze Šumperska. Těmto Lukšik poskytl ubytování a za služby "bílých koníků" je také vyplácel. Nebyly to sice milionové částky, ale na pohodlný život v hlavním městě to stačilo, nehledě na to, že mít základnu v baru s pitím gratis asi také v každém zaměstnání nenajdete.

K baru Jimmyz je třeba podotknout, že tento nebýval v té době pravidelně otevřen, sloužil skutečně jako "základna" pro specifické "podnikání" Lukšika a spol. Ale abychom byli úplní, je třeba dodat, že se občas v tomto baru konaly speciální akce, ovšem pouze pro zvané.

Abychom uvedli věci do souvislostí, přinášíme jeden ilustrační obrázek.

(vlevo Ing. Petr Hruška, vpravo Ludvík Lukšik)

Ptáte se, co je na tomto obrázku tak zajímavého ?

Inu, byl pořízen na jedné akci pouze pro pozvané hosty a Ing. Petr Hruška je jednatelem společnosti SKY-SOFT, spol. s r.o. Ti z vás, kteří si o činnosti této společnosti něco u nás přečeti, souvislosti jistě chápou.

Přidat komentář


Zvýrazněné položky jsou povinné.

Přehled komentářů

  1. Wunsch (Pavel Wunsch, 24. 2. 2021 15:58:49) Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    Koukám, ze bozi mlýny melou i u Vás..dostihl Vás zasloužený a spravedlivý trest ..ostatně heslo: zloděj volá chyťte zloděje :-) nečekejte, že soud a státní zástupce uvěří Vašim lžím . Ostatně můžete byt rad , ze se nepřihlásilo více lidi po kterých jste chtěl peníze a zkoušel vaše motanice . Přeji příjemné dny .

    1. Re: Wunsch (Pavel, 20. 7. 2021 15:16:20) Odpovědět

      Wunsch je zmrd hloupej

  2. Wunsch pavel : podvodník (Ludvik luksik, 4. 3. 2021 23:39:35) Odpovědět

    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/dvoji-role-analytika-financni-spravy-podle-obzaloby-bral-penize-od-druhe-strany-143262. Tady uvidíte jaký je pavel wusch podvodník a krysa ! Vidiral mě a já jse nedal a proto píše o mě ty sracky ! Je to hlupáček , který půjde sedět ,protože není možné aby ho pořad někdo Kryl !

  3. na fotce (Roman Málek, 27. 8. 2022 12:09:09) Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    vždyt na fotce je Stanislav Gross... nebo to je opravdu co píšete nějaký Petr Hruška?

    1. Re: na fotce (Anonym, 26. 1. 2023 19:39:01) Odpovědět

      Je to Hruska


Kontakt

910127165